HOSPICE

s-a nascut dintr-un vis


Un om, care a cunoscut durerea parintelui sau in lupta cu cancerul, a decis sa se faca punte pentru copiii si adultii din Romania, diagnosticati cu aceeasi boala neiertatoare. In urma cu 24 ani, Graham Perolls a deschis in Romania calea ingrijirii paliative pentru cei diagnosticati cu o boala incurabila, infiintand la Brasov fundatia HOSPICE Casa Sperantei. Se intampla intr-un moment in care sistemul medical de stat oferea extrem de putin pacientilor cu boli incurabile. Ingrijirea paliativa vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile.

Din anul 1992 HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 20.000 de copii si adulti cu boli incurabile. Acestia au primit ingrijire adecvata la momentul potrivit, pentru a putea trai cu demnitate fiecare clipa alaturi de cei dragi.


SERVICII GRATUITE

pentru pacienti


Organizatia ofera ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psihoemotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori. Serviciile sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere.

Intregul sprijin al fundatiei este gratuit si oferit neconditionat bolnavilor si familiilor acestora, indiferent de conditia materiala, starea sociala si mediul din care provin pacientii.


HOSPICE, MODEL

pentru ingrijirea paliativa


HOSPICE Casa Sperantei este recunoscut ca centru de excelenta si ca reper în materie de educatie in ingrijirea paliativa, oferind cursuri de specializare pentru profesionisti din Romania si din strainatate.


DEZVOLTARE

continua


In cei 24 de ani de existenta fundatia s-a dezvoltat permanent, ajungand cu serviciile sale la din ce in ce mai multi beneficiari. In prezent HOSPICE Casa Sperantei opereaza in patru centre, la Brasov, Fagaras, Zarnesti si Bucuresti, avand peste 220 de angajati. Peste 200 de voluntari se implica zilnic in activitatea fundatiei.


HOSPICE

schimba vietiMulti dintre copiii si adultii aflati in ingrijirea fundatiei nu isi mai pot imagina acum lupta cu boala fara ajutorul celor care le-au atins, mangaiat si pansat sufletele.

HOSPICE este o casa, un refugiu, un simbol care ne aminteste tuturor ca nu suntem singuri si ca ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci cand pana si lucrurile banale ajung sa fie facute cu un efort uluitor.VIZITATI SITE-UL HOSPICE

HOSPICE Casa Sperantei © Toate drepturile rezervate